Sign In

Παραδοσιακές μεσογειακές γεύσεις εμπνευσμένες από τη διεθνή κουζίνα.Καλοκαίρι (Μάιος – Οκτώβριος) ανοιχτά

Location

Google Reviews

4.6
665 reviews
  • Δημητρης Αντωνοπουλος
    Δημητρης Αντωνοπουλος
    πριν από 3 μήνες

    Όμορφος και περιποιημένος ο χωρος με έναν πολύ ωραίο κήπο με γκαζόν και από πάνω ένα εξωτερικό μπαλκόνι Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες για το συγκεκριμένο εστιατοριο, γιατί μου το είχανε συστήσει κάποιοι γνωστοί από την περιοχή όπως επίσης και οι καλές κριτικές που είχα διαβάσει. Δεν έμεινα όμως ικανοποιημένος και είμαι αρκετά προβληματισμένος Για αρχη μας εφεραν ενα ντιπ με μελιτζανοσαλατα και ξεροψημενες τορτιγιες σαν τσιπς . Ηταν ομορφα στημενο και αρκετα νοστιμο. Για σαλάτα πήραμε μία σιζαρς η οποια ηταν με καρδιες μαρουλιου , με ψεροψημενο και ψιλοκομμενο σωστα το μπεικον , οπως και τα κρουτον .. με ποσοτητα σος , οσο χρειαζεται να εχει ( δηλαδη ελαχιστη οπως θα επρεπε) χωρις να ειναι παπαριασμενη . ειχε επιδης καλαμποκι και flakes παρμεζανας padano και οχι regiano. Ήρθε σε μία πιατέλα πολύ όμορφα σερβιρισμένη ,ομως θα προτιμούσα το μαρούλι να ήταν φυλλα μαρουλιου και οχι μονο καρδιες. Γιατί ως γνωστόν οι καρδιές πολλές φορές είναι και λίγο πίκρες, και δεν αρεσουν σε ολους Εκτός από την εμφάνιση δεν τρελάθηκα ούτε με τη γεύση ούτε σαν σύνολο. το κοτόπουλο που περιείχε μέσα ήτανε σωστά ψημένο αλλά λίγο σε αναλογία. Ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν το εξαιρετικό τους ψωμί , σε τριλογια … αυτο με το τυρι και το μπεικον να κανει τη διαφορα. Αυτός ο λόγος όμως δεν φτάνει για να ξανά επισκεφτώ το συγκεκριμένο εστιατόριο. Τα λυωμενα mix τυριά τυλιγμένα σε φύλλο καταΐφιου ήτανε νόστιμα , αλλά σαν συνολο ηταν πολύ αλμυρα με πολύ βούτυρο και πολύ λιγοτικα! Πήραμε τάλιολινι ( ηταν σε ελλειψη τα φρεσκα ραβιολι τα οποία τα προσφέρει ο κατάλογος με τρεις διαφορετικές σάλτσες ,ναπολιτανα , πεστο , και πανσετα με σαλτσα παρμεζανας. Εμείς πήραμε με τη σάλτσα παρμεζάνας. Παραβρασμένα ζυμαρικά και λασπωμενα τα οποία δεν ειναι σωστο για ένα εστιατοριο που θελει να περασει μια πιο γκουρμε εκδοχη και μια αλλη φιλοσοφια να σερβίρονται σε αυτη τη μορφη. Ηταν ενα πιατο που δεν επρεπε να περασει το πασο. Έπρεπε να είναι αλ ντεντε αυστηρα. Νόστιμα ήτανε αλλά δεν φτανει. Και τα μπιφτέκια τα μοσχαρίσια με το Black Ανγκούς με γαριτουρα τηγανητό κουνουπίδι και κολοκυθακι (δυο πιρουνιες) μαζι με ενα λυσσα και ανοστο και οχι βουτυρατο πουρε … ηταν το τελευταιο πιατο μας. Το μπιφτέκι ενώ ήτανε αριστοτεχνικά ψημένο μέσα και αρκετά κόκκινος ο κιμάς και πολύ ζουμερό, αλλα απέξω είχε αρπάξει . Ειχε κάνει μια μαύρη κρουστά με αποτέλεσμα να χαλάει την συνολική εικόνα και να πικριζει. Μαζι με 1Κ κρασι λευκο ξηρο χυμα πληρωσαμε 60€ το ζευγαρι Ακριβό εστιατόριο σε αυτά που προσφέρει και πολύ μικρές οι μεριδες τους σε οτιδήποτε περιέχει ο κατάλογος Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί φαίνεται να έχει δυναμική και στα κρέατα αργης ωρίμανσης και σε καλές κοπές. Λόγω όμως budget της υπόλοιπης παρέας δεν καταφέραμε να τα δοκιμάσουμε.

  • Μαργαρίτα Καρλαύτη
    Μαργαρίτα Καρλαύτη
    πριν από 4 μήνες

    Ενα ομορφο, ησυχο, πολιτισμενο μερος που μπορεις να φας με ηρεμη απαλη μουσικη στον κηπο με το γκαζον. Για το φαγητο ειχαμε μαλλον μεγαλες προσδοκιες αλλα δυστυχως δε μας ενθουσιασε. Στα τορτελινια η σαλτσα πεστο ηταν παρα πολυ εντονη σε σημειο να αισθανεσαι πιο πολυ οτι τρως πρασιναδα παρα ζυμαρικα. Τα υπολοιπα που πηραμε (τυρια ψητα με καταΐφι και αλλα πιατα ζυμαρικων) ηταν οκ χωρις να ομως να ειναι κατι εξαιρετικο. Το κρασι (μοσχοφιλερο) καλο. Γενικως, ενω το μαγαζι προσφερει ωραιο περιβαλλον και σχετικα καλο φαγητο, ειναι νομιζω λιγο υπερτιμημενο. Για σαλατα, 1 ορεκτικο, 1/2 κιλο χυμα κρασι και δυο πιατα ζυμαρικων πληρωσαμε 30 ευρω το ατομο.

  • Vasileios S
    Vasileios S
    πριν από έναν χρόνο

    Όμορφος χώρος με μεγάλη αυλή με γρασίδι που προσδίδει μια αίσθηση δροσιάς στο χώρο. Υπάρχει μικρή παιδική χαρά μέσα στην αυλή όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά. Το πιάτα ήταν περιποιημένα και γευστικά και εμφανισιακά με ωραίες γεύσεις. Το προσωπικό ευγενικό και οι τιμές οκ.

  • Tilemachos Rompakis
    Tilemachos Rompakis
    πριν από 2 μήνες

    Ξεκινήσαμε πριν 30 χρονια να γευόμαστε τις αυθεντικες ,μαμαδιστικες συνταγές της κ.Κατερινας αλλά και των μελών της οικογενειας ,ακολουθώντας την κλιμακωτή ποιοτική εξέλιξη της πιο γευστικης Μανιατικης γωνιάς : Ιδανικό το πάντρεμα του παραδοσιακου με το συγχρονο, τόσο στο φαγητό όσο και στους χώρους χωρίς η ανανέωση και ο εκσυχρονισμος να χαλάνε την δροσερή ατμόσφαιρα και το οικογενειακό κλίμα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι άδικη η φήμη του Hannover. Η χαρά μου μεγάλωσε περισσότερο, όταν παρα τις μερικές απουσίες μας τα τελευταια χρονια (για αντικειμενικους ,δικούς μας λόγους,) η άμεση άμεση αναγνώριση μου από τα παλιά μέλη της οκοογενειας και η ζέστη υποδοχή τους ήταν σαν να ήμουν μόλις χθες στον όμορφο κήπο τους. Σαν να ξαναέβλεπα την κ.Κατερινα (προχθες δεν ειχε κατεβει ακομη για εποπτεια)με το μπλοκάκι στο χέρι να περιγράφει το μενού, και να μας "φρενάρει " από ποσοτική υπέρβαση στην παραγγελία λέγοντας με αυστηρό χαμόγελο : "...ξεκινήστε με αυτά και πάλι τα λέμε! ..". Καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες...Ανεπιφύλακτη η σύστασή μας ακόμη και στον πιο δύσκολο πελάτη...

  • Nantia Savvopoulou
    Nantia Savvopoulou
    πριν από έναν χρόνο

    Ένα μέρος που δεν περιμέναμε να αντικρίσουμε στο Βαθύ. Πολύ ωραίο φαγητό, πολύ ωραίο κρασί. Καθαρό όλο το μαγαζί. Εξυπηρετικοί πολύ οι άνθρωποι που το έχουν κ εργάζονται μέσα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Add Review

Leave a Reply

Reservation

Guests 1
Guests
Login to Book

Opening Hours

  • MondayClosed
  • TuesdayClosed
  • WednesdayClosed
  • ThursdayClosed
  • Friday 17:00 - 24:00
  • Saturday 14:00 - 24:00
  • Sunday 14:00 - 24:00

Added By Kleise.gr

Επικοινωνήστε για να συνδέσετε την επιχείρηση σας στον λογαριασμό σας!